Ndërlidhjet

PRISHTINË


Fondi Monetar Ndërkombëtar paralajmëron se viti i ardhshëm do të jetë një vit shumë i vështirë ekonomik për Kosovën. Rritja ekonomike do të pësojë ulje, për shkak të tërheqjes së UNMIK-ut dhe rritjes së kostos së instistucioneve të Kosovës.
Suficiti i grumbulluar nga vitet e mëparshme do të shpenzohet në tërësi ndërsa defiçiti mbetet të mbulohet nga donatorët ndërkombëtarë.
XS
SM
MD
LG