Ndërlidhjet

BEOGRAD-PODGORICË


Mali i Zi sot është njohur si shtet i pavarur nga Serbia, Italia, Danimarka, Suedia, Luksemburgu, Ukraina dhe Brazili. Ndërkohë edhe Këshilli i Përhershëm i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian ka rekomanduar pranimin e Malit të Zi në këtë organizat.
XS
SM
MD
LG