Ndërlidhjet

GJENEVË


Në raportin më të ri të Organizatës Botrore të Shëndetësisë thuhet se rreth 36 mijë njerëz vdesin çdo ditë për shkak të konsumit të ujit të papastër, ushqimit të pasigurtë dhe kushteve të rrezikshme në trafik. Kjo përbën 13 milion vdekje çdo vit dhe kryesisht në vendet në zhvillim. Raporti i organizatës së shëndetsisë së Kombeve të Bashkuara thotë se fëmijët janë viktimat më të mëdha të rreziqeve natyrore.
XS
SM
MD
LG