Ndërlidhjet

PRISHTINË


Zëdhënësja e kryenegociatorit për statusin e Kosovës, Hua Jiang ka thënë sot se Marti Ahtisari së shpejti do të dalë dhe me disa sugjerime si për Prishtinën ashtu dhe Beogradin në lidhje me decentralizimin. Ajo tha se Ahtisari pret më pas nga palët në bisedime që të arrijnë një lloj marrëveshje, por jo edhe imponim të
zgjidhjes për decentralizimin. Ndërkohë që anëtari i ekipit kosovar, Fehmi Mujota thotë se nuk mund të përjashtohet mundësia që niveli më i lartë politik i delegacionit të Kosovës të tregohet fleksibil në lëvizje nga pozicionet fillestare.

XS
SM
MD
LG