Ndërlidhjet

NJU JORK


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara, sot diskutoi mbi zhvillimet në Kosovë. Raportin për gjendjen në Kosovë e paraqiti shefi i UNMIK-ut Soren Jessen-Petersen. Në mbledhje mori pjesë edhe kryeministri i Kosovës Agim Çeku.
Pas përfundimit të mbedhjes së Këshillit të Sigurimit, kryeministri Agim Çeku dhe Shefi i UNMIK-ut Soren Jessen Petersen dhanë një konferencë për shtyp.
(Më gjërësisht te rubrika Aktuale)
XS
SM
MD
LG