Ndërlidhjet

TIRANË


Niveli i varfësirë në Shqipëri rënë dukshëm gjatë viteve 2002-2005 për shkak të rritjes së madhe ekonomike, por problem mbeten zonat rurale. Kështu thuhet në një raport i Entit të Statistikave të Shqipërisë dhe Bankës Botërore.

Newsletter

Gjithçka që duhet të dini për temën më të diskutuar të javës jua sjellim të enjteve në tre minuta. Regjistrohuni për t'u informuar të parët!

XS
SM
MD
LG