Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Zyrtari i lartë i Kombeve të Bashkuara për qështje humanitare Jan Egeland ka thënë se Këshilli i Sigurimit duhet të ndërmarrë aksione të mënjëhershme për të mbrojtur popullatën civilët në konflikte. Egeland i ka thënë Këshillit të Sigurimit se në Irak, Afganistan dhe vende tjera civilët vazhdojnë të pësojnë goditjet më të rënda të konflikteve dhe sulmeve terroriste.
XS
SM
MD
LG