Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i Zyrës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, Philip Goldberg, sot ka vizituar Rektoratin e Universitetit të Prishtinës dhe është takuar me rektorin Enver Hasani, i cili ditë më parë është zgjedhur drejtues i këtij Universiteti. Zoti Goldberg i ka premtuar rektorit Hasani se Zyra Amerikane në Prishtinë do të vazhdojë mbështetjen për zhvillimin e këtij Universiteti, por ka theksuar se është shumë i rëndësishëm depolitizimi i atmosferës në Universitet dhe fokusimi në misionin e tij, që është arsimimi dhe edukimi i të rinjve të Kosovës.
XS
SM
MD
LG