Ndërlidhjet

UASHINGTON – MOSKË


Autoritetet ruse në formë drastike kanë zvogluar numri e radio stacioneve që emetojnë program të radios Evropa e Lirë dhe Zëri i Amerikës.
Presidenti i radios Evropa e Lirë, Xhef Trimbël, ka deklarur se pronarët e radio stacioneve në Rusi kanë njoftuar për presione të mëdha që të ndërprejnë emetimin e programeve të këtyre dy radio stacioneve.
"Përmes këtyre veprimeve autoritetet ruse synojnë të kontrrollojnë mediumet në vend", ka deklarur presidenti i radios Evropa e Lirë, Xhef Trimbël.
XS
SM
MD
LG