Ndërlidhjet

SHKUP


Partia fituese në zgjedhjet e përgjithshme në Maqedoni VMRO-DPMNE ka konfirmuar në parim marrëveshjen me PDSH-në për pjesëmarrje në qeverinë e ardhshme. Marrëveshje e ngjashme është arritur dhe me Partinë e re Socialdemokrate dhe Partinë për Përtëritje Demokratike.
Zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së ka theksuar se mbetet i hapur diskutimi për përfshirjen edhe të BDI-së në qeveri. Nesër do bisedohet me BDI-në për mundësinë e koalicionit qeveritar.
XS
SM
MD
LG