Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës ka konstatuar sot të përmbushura dy nga 13 pikat e standardeve prioritare të përcaktuara nga Grupi i Kontaktit. Kryeministri i Kosovës Agim Çeku dhe zëvendës shefi i UNMIK-ut, Steeven Shock janë shprehur të kënaqur me dinamikën e përmbushjes së standardeve, duke besuar se një ecuri e tillë do të garantoj raporte tjera pozitive për Kosovën nga ana e Këshillit të Sigurimit.
XS
SM
MD
LG