Ndërlidhjet

ROMË


Papa Benedikti i 16 sot shprehu keqardhje për zgjerimin e aksioneve ushtarake në Liban:
- Në këto ditët e fundit, lajmet që po vijnë nga Toka e Shenjtë janë shkak për shqetësime të reja serioze për secilin, veçanërisht për zgjerimin e aksioneve ushtarake në Liban dhe për shumë viktima në mesin e popullatës civile, tha Papa Benedikti i 16-të.
XS
SM
MD
LG