Ndërlidhjet

BEJRUT


Përpjekjet për evakuimin e qytetareve te huaj nga Libani janë përshpejtuar. Aeroplanat ushtarakë italianë dhe grekë kanë marrë me vete 350 vetë. Në mesin e udhëtarëve kishte spanjollë, italianë, austriakë, çekë dhe irlandezë. Ata janë dërguar në Qipro. Një anije italiane me afro 400 udhëtarë nga Bejruti ka arritur në Qipro. Franca ka angazhuar një anije udhëtarësh për t'i evakuuar shtetasit e vet dhe qytetarët e tjerë nga Bashkimi Evropian.
XS
SM
MD
LG