Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sot për në Vjenë udhëton delegacioni i Kosovës, që do të marrë pjesë në takimin e nesërm të nivelit të lartë me atë të Serbisë, me ndërmjetësim ndërkombëtar. Është thënë se në këtë takim do të diskutohet statusi i Kosovës.
Para nisjes, presidenti Fatmir Sejdiu, tha se delegacioni i Kosovës, është mirë i përgatitur për këtë takim dhe se tash po punohet për përshpejtimin e realizimit të pavarësisë në vitin 2006.
XS
SM
MD
LG