Ndërlidhjet

BEOGRAD


I dërguari amerikan për statusin e Kosovës, Frank Wisner tha sot në Beograd se Shtetet e Bashkuara nuk dëshirojnë të paragjykojnë zgjidhjen e statusit të Kosovës, por dëshirojnë që në këtë fazë me sukses ti zgjidhin çështjet konkrete. Pas përfundimit të vizitës së tij dyditëshe në Beograd, Wisner tha se takimi në Vjenë ndërmjet zyrtarëve më të lartë të Prishtinës dhe Beogradit ishte "historik" dhe se ka rëndësi shumë të madhe. Wisner, pas Beogradit ka arritur në Prishtinë. Për nesër janë paraparë takimet e tij me udhëheqës të institucioneve të Kosovës dhe me përfaqësues të minoriteteve.
XS
SM
MD
LG