Ndërlidhjet

UASHINGTON


Zëdhënësi i Departamentit amerikan të shtetit, Tom Casey duke komentuar takimin e 24 korrikut në Vjenë mes udhëheqësve më të lartë të Kosovës dhe Serbisë tha se "ka shumë dallime ndërmjet të dy palëve "Pozicioni dhe pikëpamjet tona për negociatat e statusit janë shumë të qarta. Ne sigurisht mbështesim një zgjidhje të negociuar me pajtueshmëri reciproke të kësaj çështjeje, nën mbikqyrjen e Kombeve të Bashkuara, që po udhëhiqet nga i dërguari i posaqëm, zoti Ahtisaari" ka thënë Casey.
XS
SM
MD
LG