Ndërlidhjet

VJENË


Zyra e kreynegociatorit per statusin e Kosoves në Vjenë, është duke pritur ende përgjigjet zyrtare nga Prishtina dhe Beogradi për takimet e 7 dhe 8 gushtit ku pritet të vazhdojnë diskutimet mbi decentralizimin dhe për here të parë do të hapen diskutimet per ceshtjen e minoriteteve. Zëdhënësja e Zyres së UNOSEK-ut, Hua Jiang thotë se nëse palët e përfshira në bisedime arrijnë rezultate konkrete gjatë muajit gusht atëherë nuk do të organizohen takime tjera për cështje teknike.
XS
SM
MD
LG