Ndërlidhjet

LONDËR


Kryeministri britanik Toni Bler tha sot se shpreson që për disa ditë të arrihet një marrëveshje për rezolutën e Këshillit të Sigurimit që do të ndalte luftimet në Liban. Ai tha se tashmë ekzistojnë vetëm disa ndryshime siç i quajti "shumë të vogla" për rezolutën te anëtarët e bashkësisë ndërkombëtare. "Qëllimi i rezolutës do të jetë që të sjellë armëpushim të menjëhershëm, dhe ti lërë vend kushteve për një forcë ndërkombëtare që do t'i vinte në ndihmë qeverisë së Libanit " tha Bler.
XS
SM
MD
LG