Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në kuadër të transferimit të kompetencave në Institucionet e Kosovës sot UNMIK-u ka dorëzuar kontrollin e sigurisë të Aeroportit të Prishtinës te autoritetet lokale. Tranferimi vie në kohën kur misioni i Kombeve të Bashkuara po redukton prezencën e vet në Kosovë. Mbikqyrjen e policisë dhe drejtësisë në Kosovë pritet ta marrë një mision i Bashkimit Evropian në kohën pas vendosjes së statusit përfundimtarë.
XS
SM
MD
LG