Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti i Serbisë, Boris Tadiq i ka ofruar presidentit të Kosovës,Fatmir Sejdiu ndihmën mjekësore për banorët e Kosovës për shkak të paraqitjes së epidemisë së meningitit.
Zyra për informim e presidentit serb,ka njoftuar se Tadiq përmes shefit të UNMMIK-ut Joahim Ryker, i ka ofruar presidentit të Kosovës ndihmë në barna, material sanitar dhe ndihmë të epidimiologëve.
Në Klinikën Infektive në Prishtinë janë të regjistruar 267 raste të pacientëve me sëmundjen meningitit.
XS
SM
MD
LG