Ndërlidhjet

TIRANË


12 anëtarë të Kongresit amerikan e kanë vizituar sot Shqipërinë. Nën shoqërinë e kryeministrit Salui Berisha, 5 republikanë dhe 7 demokratë të Komisionit të Raporteve në Kongresin e SHBA-ve kanë vizituar portin e Durrësit, për sigurinë e të cilit ka investuar qeveria amerikane.
"Ne besojmë se me udhëheqjen e duhur dhe institucionet e duhura të drejtësisë së lirë dhe largimin e korrupcionit, mund të ketë investime më të mëdha nga Shtetet e Bashkuara në Shqipëri", tha kryesuesi i delegacionit, republikani John Duncan.
XS
SM
MD
LG