Ndërlidhjet

SIATËLL – SHTETET E BASHKUARA


Një 21 vjeçar nga Kalifornia është dënuar me tre vjet burg pasi kishte krijuar një virus dhe më të kishte sulmuar një numër kompjuterash në vitin 2004 – 2005, përfshi dhe një pjesë të kompjuterave në spitalin e Siatëllit.
Ky dënim duhet të jetë mësim për të gjithë ata të rinjë që nga dhomat e tyre krijojnë viruse dhe sulmojnë me to, tha gjykatësi i çështjes.
XS
SM
MD
LG