Ndërlidhjet

TYRE, LIBAN


Në Tyre të Libanit po vazhdojnë të arrijnë trupat ndërkombëtare, që parashihen me rezolutën e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, me të cilën u ndalën e armiqësitë ndërmjet Izraelit dhe Hezbollahut në jugun e Libanit. Sot arritën edhe trupa të tjetra italiane, që kishin filluar të vendosen dje. Aktualisht me këto forca italiane, numri i trupave ndërkombëtare në Liban arriti në mbi 3 mijë.
XS
SM
MD
LG