Ndërlidhjet

PODGORICË


Deri në orën 12 në vendvotime në Mal të Zi kanë dalë afro 24% të zgjedhësve të regjistruar, ka kumtuar Qendra për Tranzicion Demokratik. Këto janë zgjedhjet e para prej se Mali i Zi u bë i pavarur. Vendvotimet u hapën në orën 8 dhe do të mbyllen në orën 21. Sot poashtu, në disa komuna, po mbahen edhe zgjedhjet lokale. Raportohet se këto zgjedhje po vëzhgohen nga afro 2500 përfaqësues vendës dhe ndërkombëtarë.
XS
SM
MD
LG