Ndërlidhjet

RIGA


Shtetet balltike si Letonia, Lituania dhe Estonia kanë propozuar sot presidenten e Letonisë si kandidate për sekretare të Përgjithshme të OKB-së. Vaira Vike-Freiberga do të ishte gruaja e parë që do udhëheqte këtë organizatë. Kofi Annanit, i cili aktualisht është sekretar i përgjithshëm i organizatës së Kombeve të Bashkuara, i mbaron mandati në fund të këtij viti.
XS
SM
MD
LG