Ndërlidhjet

Arinjtë në strehimoren e Prishtinës presin vizitorët e munguar

Arinjtë dhe kujdestarët e tyre në strehimoren e arinjve në Prishtinë po kujdesen që të freskohen rregullisht mes temperaturave të larta, dhe po shpresojnë se do të vijnë më shumë vizitorë, pas zbutjes së masave parandaluese kundër COVID-19.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG