Ndërlidhjet

Municione dhe armë, për të cilat Policia e Kosovës tha se u gjetën në dhe përreth manastirit në Banjskë. Foto: Bujar Tërstena

Arsenal i luftës në duart e sulmuesve në Banjskë

Municione dhe armë, për të cilat Policia e Kosovës tha se u gjetën në dhe përreth manastirit në Banjskë. Foto: Bujar Tërstena Foto:Bujar Tërstena (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG