Ndërlidhjet

Pasojat në mjedis nga nxjerrja e gurëve dhe mosrevitalizimi i guroreve.

Bjeshkët e gërryera nga industria e nxjerrjes së gurëve

Pasojat në mjedis nga nxjerrja e gurëve dhe mosrevitalizimi i guroreve. Foto:Ibrahim Berisha (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG