Ndërlidhjet

Fotogaleri

Dritat e fundvitit

Festat e fundvitit zakonisht përshkohen me zbukurime të shumta anembanë globit. Nën ndriçimin e dritave të shumta nëpër qytete, zbukurimet simbolizojnë shpresën për një vit të mbarë dhe përmbushje dëshirash.
Trego më shumë

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG