Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Atmosfera festive dhe përgatitjet për festat e fundvitit, kryesisht dominojnë fotogalerinë e kësaj jave nga Radio Evropa e Lirë. Në këtë fotogaleri, ndër të tjera, mund të shikoni edhe fotografi karakteristike nga përditshmëria, imazhe të refugjatëve të komunitetit Rohingya, si dhe një ketër miqësor me njerëzit.
Trego më shumë

Një ketër mes njerëzish në një park në Moskë.
1

Një ketër mes njerëzish në një park në Moskë.

Ky kombinim i fotografive tregon fëmijët e komunitetit Rohingya që mbajnë objekte që i përdorin si lodra për të luajtur me kampet e refugjatëve në Bazarin e Cox të Bangladeshit. Mbi 620,000 refugjatë Rohingya, më shumë se gjysma e tyre fëmijë, kanë kaluar në Bangladesh që nga fundi i muajit gusht, në përpjekje për t'i ikur ushtrisë së Myanmarit. 
2

Ky kombinim i fotografive tregon fëmijët e komunitetit Rohingya që mbajnë objekte që i përdorin si lodra për të luajtur me kampet e refugjatëve në Bazarin e Cox të Bangladeshit. Mbi 620,000 refugjatë Rohingya, më shumë se gjysma e tyre fëmijë, kanë kaluar në Bangladesh që nga fundi i muajit gusht, në përpjekje për t'i ikur ushtrisë së Myanmarit. 

Kalorësit afganë garojnë gjatë një ndeshjeje miqësore në periferi të Kabulit.
3

Kalorësit afganë garojnë gjatë një ndeshjeje miqësore në periferi të Kabulit.

Një fëmijë shikon peshqit e llojit krap, në enët me ujë, që janë për shitje, në një rrugë në qendër të Pragës. 
4

Një fëmijë shikon peshqit e llojit krap, në enët me ujë, që janë për shitje, në një rrugë në qendër të Pragës. 

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG