Ndërlidhjet

Fotografitë e javës

Skena të luftimeve të ashpra në Siri, sikurse dhe në Mali, protesta në Tunizi, përgatitjet për Vitin e Gjarprit në Kinë, por edhe fragmente nga jeta e zakonshme, janë vetëm një pjesë e ngjarjeve që janë zënë nga objektivi i fotografëve javën që po lëmë pas.
Trego më shumë

Kinë - Përgatitjet për festimin e vitit të ri hënor (10 shkurt), që këtë vit njihet si Viti i Gjarprit. 
1

Kinë - Përgatitjet për festimin e vitit të ri hënor (10 shkurt), që këtë vit njihet si Viti i Gjarprit. 

 Një vajzë e re me qenin e saj dhe një kalë të vogël vrapon teksa bie borë në Varshavë, Poloni.
2

 Një vajzë e re me qenin e saj dhe një kalë të vogël vrapon teksa bie borë në Varshavë, Poloni.

Balona-shitës në Kabul, Afganistan.
3

Balona-shitës në Kabul, Afganistan.

 Temperatura jashtëzakonisht të ulëta janë regjistruar në Krasnoyarsk, Rusi.
4

 Temperatura jashtëzakonisht të ulëta janë regjistruar në Krasnoyarsk, Rusi.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG