Ndërlidhjet

Fotografitë më të mira të javës

Sheshe të zbukuruara, por pa njerëz në Prishtinë, migrantë që jetojnë në kushte të rënda në Bosnje-Hercegovinë dhe protesta të opozitës kundër udhëheqësve në Pakistan dhe Armeni, janë disa nga pamjet e dokumentuara nga fotografë të agjencive më të mëdha në botë. Shihni më poshtë fotografitë më të mira të javës që kemi lënë pas.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG