Ndërlidhjet

Fundi i rezistencës: Panxhshiri në duart e talibanëve

Luftëtarët talibanë kanë marrë municion dhe kanë patrulluar vendbanime në provincën e Panxhshirit, më 15 shtator, vetëm disa ditë pasi shpallën fitore në bastionin e fundit të rezistencës në Afganistan.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG