Ndërlidhjet

Gazetaret ukrainase protestojnë në 6-mujorin e pushtimit

Gazetaret ukrainase të strehuara në Kosovë, në Ditën e Pavarësisë së Ukrainës dhe në 6-mujorin e pushtimit rus, mbajtën një protestë simbolike në Prishtinë. Në Kosovë tashmë janë strehuar nëntë gazetarë ukrainas. Përveç vendosjes së sanksioneve ndaj Rusisë, Kosova është shprehur e gatshme të pranojë edhe 5.000 refugjatë ukrainas.


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG