Ndërlidhjet

Imazhet e grave përdhosen pas kthimit të talibanëve

Imazhet e grave në fasadat e salloneve të bukurisë dhe të bizneseve të tjera në Kabul janë mbuluar apo janë përdhosur, teksa kryeqyteti i Afganistanit po e ndryshon pamjen shpejt, në ditët e para të kthimit të talibanëve në pushtet. Pamje pas dhe para rënies së Kabulit në duart e talibanëve.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG