Ndërlidhjet

Ishulli Sazan, Vlorë, Shqipëri, 2024.

Brenda ishullit Sazan: Bunkerët dhe tunelet e Shqipërisë komuniste

Ishulli Sazan, Vlorë, Shqipëri, 2024. Foto:Ibrahim Berisha (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG