Ndërlidhjet

Mjekët e dërrmuar përgatiten për dimër në Izjumin e çliruar

Me dimrin që po afrohet dhe në zi për humbjen e një kolegu të vrarë, personeli i një spitali në ish-qytetin e okupuar ukrainas të Izjumit po i zhvendos operacionet në bodrum, në përgatitje për ditët e ftohta.

(Përgatiti: Trim Haliti)


Trego më shumë

XS
SM
MD
LG