Ndërlidhjet

Bastisja e policisë në pyjet në kufirin mes Serbisë dhe Hungarisë, 2 nëntor 2023. (Foto nga Ministria e Brendshme e Serbisë)

A i kontrollojnë talibanët kontrabandistët në kufirin Serbi-Hungari?

Bastisja e policisë në pyjet në kufirin mes Serbisë dhe Hungarisë, 2 nëntor 2023. (Foto nga Ministria e Brendshme e Serbisë) Foto:Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (Courtesy Photo)
XS
SM
MD
LG