Ndërlidhjet

Një rrëfim për klimën dhe këmbënguljen: vendasit iu lutën zyrtarëve të rezervatit që të vepronin shpejt pasi vala e të nxehtit po thante e gropat e vetme të ujit të këtyre kuajve të egër të deltës së Danubit.

Shpëtimi i kuajve të egër të Rumanisë

Një rrëfim për klimën dhe këmbënguljen: vendasit iu lutën zyrtarëve të rezervatit që të vepronin shpejt pasi vala e të nxehtit po thante e gropat e vetme të ujit të këtyre kuajve të egër të deltës së Danubit. Foto:Screenshot/video Vier Pfoten (Courtesy Image)
XS
SM
MD
LG