Ndërlidhjet

Qentë e luftës, ngushëllim për ushtarët ukrainas në vijën e frontit

Lidhja mes mikut më të mirë të njeriut, qenit, dhe ushtarëve ukrainas, fiton një rëndësi edhe më të madhe, pasi ata ndajnë vuajtjet e luftës ndërsa shërbejnë në vijat e frontit në Ukrainën lindore. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG