Ndërlidhjet

Mbi 100 mijë kosovarë presin epilogun e padive të tyre civile


Mbi 100 mijë kosovarë presin epilogun e padive të tyre civile
Ju lutem prisni

No media source currently available

0:00 0:03:06 0:00

Duhen mesatarisht 5 vjet e tre muaj pritje për trajtimin e një padie civile nga gjykatat e Kosovës. Ngërçit të drejtësisë civile i kanë kontribuar veçanërisht paditë nga punonjësit e arsimit dhe shëndetësisë lidhur me kontratat kolektive, por edhe mosefikasiteti dhe numri i vogël i gjyqtarëve në raport me lëndët.

XS
SM
MD
LG