Ndërlidhjet

Vërshime në Bosnje e Serbi

Në zonën e fshatit Fojnicë afër Gackës, në jug të Bosnjë e Hercegovinës, për shkak të reshjeve të dendura, lumi Deropa ka dalë nga shtrati dhe ka vërshuar disa shtëpi, kurse banorët janë evakuuar nga shtëpitë e tyre. Në Serbi lumi Grabovica ka dalë nga shtrati si pasojë e reshjeve të mëdha të shiut në Sjenicë, duke vërshuar rreth 40 shtëpi.

(Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG