Ndërlidhjet

Protesta globale kundër dhunës ndaj grave

Të enjten e 25 nëntorit, në shumë vende të botës, mijëra gra - dhe burra - kanë marrë pjesë në protesta dhe marshe për të shënuar Ditën Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës Kundër Grave.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG