Ndërlidhjet

Shqiptarët kërkojnë "Drejtësi, Dinjitet, dhe Demokraci"

Në Shkup mijëra qytetarë kanë protestuar nën moton Drejtësi, Dinjitet, dhe Demokraci, të organizuar nga Këshilli që përfaqëson disa parti opozitare, organizata joqeveritare dhe intelektualë të pavarur. Protestuesit, nga parku i Çairit të Shkupit kanë shkuar para qeverisë së Maqedonisë, që sipas organizatorëve, ka për qëllim të tregojë se jo të gjithë shqiptarët janë të nënshtruar dhe të përulur para partisë së ish-kryeministrit të Maqedonisë, Nikolla Gruevski, dhe partisë VMRO-DPMNE.

XS
SM
MD
LG