Ndërlidhjet

Jeta e pacientëve në qendrën në Shtime: Deinstitucionalizimi, një hap më afër familjes

“Shumica vizatojnë shtëpi, gjë që të lë ta kuptosh mallin që kanë për familjen”, thotë për REL-in psikologu i Qendrës për Integrimin dhe Rehabilitimin e të Sëmurëve Kronikë Psikiatrikë, Besnik Sadiku. Foto:Bujar Terstena (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG