Ndërlidhjet

Renea Begolli dhe Luiza Thaqi, dy artistet që krijuan ekspozitën "Thuaje për të më kujtuar, që të mos harrojmë" në Prishtinë, ku zbulohen rrëfime të përjetimeve të nënave gjatë luftës në Kosovë.

Pëshpërima prapa perdeve: Nënat rrëfejnë vështirësitë gjatë luftës në Kosovë

Renea Begolli dhe Luiza Thaqi, dy artistet që krijuan ekspozitën "Thuaje për të më kujtuar, që të mos harrojmë" në Prishtinë, ku zbulohen rrëfime të përjetimeve të nënave gjatë luftës në Kosovë. Foto:Arben Hoti (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG