Ndërlidhjet

Silvija Rashkoviq u ndihmon bashkatdhetarëve të moshuar t'i plotësojnë formularët për ndihmë të ofruar nga Ministria për Komunitete dhe Kthim e Kosovës. Foto: Bujar Terstena (RFE/RL)

Serbët, 15 vjet pas pavarësisë: Kemi dalë nga izolimi, por kemi mbetur pa rini

Silvija Rashkoviq u ndihmon bashkatdhetarëve të moshuar t'i plotësojnë formularët për ndihmë të ofruar nga Ministria për Komunitete dhe Kthim e Kosovës. Foto: Bujar Terstena (RFE/RL) Foto:Bujar Terstena (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG