Ndërlidhjet

Skena të tmerrshme pas largimit të ushtrisë izraelite nga spitali më i madh i Gazës

Një shkretëtirë ndërtesash të shkatërruara dhe trupa të pajetë. Kjo është ajo që lanë pas vetes forcat izraelite pas largimit nga Spitali Al-Shifa në Qytetin e Gazës, ku zhvilluan një operacion që rezultoi edhe me arrestimin e qindra militantëve të dyshuar palestinezë. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Kujdes: Përmbajtja mund të jetë shqetësuese për disa shikues! - Klikoni për ta zbuluar
Një trup i dekompozuar shihet me një grumbull dheu në spitalin Al Shifa ditën që forcat izraelite u tërhoqën nga spitali, 1 prill 2024.

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG