Ndërlidhjet

Një tank i llojit Leopard 2, i ushtrisë gjermane, duke shtënë gjatë manovrave të NATO-s, në Letoni, më 2021.

Tanket Leopard 2: Çfarë janë dhe si mund t'i ndihmojnë Ukrainës?

Një tank i llojit Leopard 2, i ushtrisë gjermane, duke shtënë gjatë manovrave të NATO-s, në Letoni, më 2021. Foto:Ints Kalnins (Reuters)
XS
SM
MD
LG