Ndërlidhjet

Gazetaret ukrainase që po strehohen në Kosovë: Tetiana Kraselnikova (majtas), Lyudmila Makey (në mes) dhe Iryna Synelnyk (djathtas).

Nga koncerti filarmonik te zgjimi nën zhurmën e aeroplanëve: Ukrainaset në Kosovë kujtojnë ditën kur nisi lufta

Gazetaret ukrainase që po strehohen në Kosovë: Tetiana Kraselnikova (majtas), Lyudmila Makey (në mes) dhe Iryna Synelnyk (djathtas). Foto:Bujar Terstena (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG